Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
O mancarica delicioasa si consistenta!
Organele de vitel se fierb in apa, atentie fara niciun pic de sare, cca. 35 de minute, semiacoperit, la foc mediu. Intre timp se curata legumele, se toaca marunt si se calesc in ulei si apa. Se asezoneaza de sare, mirodenii. Organele se strecoara, si se taie bucati mici cat o imbucatura, adaugandu/se la amestecul de zarzavat, impreuna cu mararul tocat marunt. Se completeaza cu apa, daca e necesar si se lasa la fiert cca. 30 de minute pana se impreuneaza gusturile. Se serveste fierbinte alaturi de paine proaspata, piure de cartofi sau mamaliguta, dupa gustul fiecaruia si salata de sezon sau muraturi.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult